Web-Team voor de site van de brandweer Schinnen

Hoofdpagina
Het onderhouden en updaten van een brandweer-site vergt veel energie.
Daarom is er gekozen voor een WEB-Team : we stellen ons hieronder even voor .

Wilt U een van ons mailen klik dan op de des betreffende naam en vervolgens start
uw e-mailbrowser direct met het mail-adres.

Voor algemene vragen mailt U naar Brandweer Zuid-Limburg

- Even voorstellen. Ik ben Roy Hensgens en ben een van de leden van het web-team van Brandweer Schinnen. Mijn taak is om de website actueel te houden, alle uitrukken en personele wijzigingen verander ik. Naast het web-team, ben ik uiteraard ook werkzaam op het repressieve gebied. Sinds 1 januari 2009 ben ik in dienst van Brandweer Zuid-Limburg Eenheid Schinnen. Daarnaast ben ik ook Jeugdleider binnen de Jeugdbrandweer Zuid-Limburg Eenheid Schinnen
Roy.

- Mijn naam is Pascal Muijrers, Ben gelukkig getrouwd (dat vindt Monique ook hoor!) en heb een dochter "Desteny". Die beide gelukkig volledig achter me staan met de Brandweer, ondanks het ongeval bij de zeer grote brand Aligna Keukens" op 25 juni 2005 in Heerlen.
Toen ik in 1995 vanuit Heerlen naar de gemeente Schinnen ben verhuisd had ik al meteen zoiets van, de Vrijwillige Brandweer dat lijkt me wel wat, daar ga ik voor. Maar aangezien we vrij snel daarna een dochter kregen die toch wat extra aandacht nodig had vanwege haar handicap, heb ik het een paar jaar moeten uitstellen totdat er zich weer vacatures voordeden. Sinds 2001 ben ik dan ook volwaardig lid van de brandweer waar ik mijn cursussen tot Hbt. dan ook met succes heb volbracht. Sinds 01 juli 2007 ben ik ook beroepsmatig brandweerman eerst voor de regionale brandweer Zuid-Limburg eenheid Maastricht, daarna heb ik de overstap gemaakt naar de beroeps eenheid Beek/Geleen ofwel de 116TS. Daarnaast ben ik druk bezig met het website gebeuren (voornamelijk met het plaatsen van de tekst en foto's) en actief bestuurslid en penningmeester van de personeelsvereniging “Op tied der bie”.
Heb je ook interesse in het brandweer gebeuren, laat dan wat van je horen, zodat je misschien eens op een oefenavond kan komen kijken.
Wie weet tot een keer op een uitruk of op de kazerne Schinnen.
De groenten, Pascal

- Gerald Pierlo is mijn naam, 49 jaar en vader van 4 kinderenen. Daarbij heb ik een schat van een vrouw , diverse hobby's en een wilde hond ;-)) De brandweerhobby oefen ik al enige jaren uit. Eerst ben ik begonnen bij de bedrijfsbrandweer. Nadat ik verhuisd was ben ik terecht gekomen bij de vrijwillige brandweer Schinnen. Op de luchthaven Maastricht Aachen Airport heb ik ook een brandweerfunctie. Naast mijn `normale werkzaamheden ` ben ik daar ook inzetbaar als voertuigcommandant bij de luchthavenbrandweer. Misschien treffen we elkaar nog wel eens of in de gemeente Schinnen of op de 2´de luchthaven van Nederland ;-))
Ik groet U , Gerald.

Deze leden verzorgen de opzet van de site - teksten - foto's - informatie - etc etc etc . Heeft U vragen aan een van
deze personen mail hen dan dmv de mail-buttons. Voor overige vragen kunt U altijd terecht bij

WEB-Team Brandweer Schinnen

Veel plezier bij het bekijken van deze site

WEB-Team
Brandweer Schinnen